Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш призна, че в главата му

...
Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш призна, че в главата му
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш призна: Започнах да се чудя дали съм достатъчно добър, за да съм тук

Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш призна, че в главата му са се породили подозрения дали самият той е задоволително добър, с цел да бъде състезател на отбора от " Олд Трафорд ".

От началото на сезона 20-кратните първенци имат цели 13 загуби и търпят доста рецензии, само че през вчерашния ден реализираха незабравим поврат от 0:2 до 3:2 единствено за едно полувреме против един от най-впечатляващите отбори в Премиър лийг от началото на акцията - Астън Вила. Джон Макгин и Леандър Дендонкер дадоха преднина на бирмингамци през първата част, само че с голове на Алехандро Гарначо и Расмус Хойлунд бе реализиран цялостен поврат в интерес на състава воден от Ерик загар Хаг.

Трябва да вярвате, тъй като в случай че не вярвате един в различен, тогава ще бъде доста мъчно. Очевидно напоследък имаше подозрения, даже започваш да се съмняваш в себе си, да се питаш " задоволително добър ли съм, с цел да съм тук? ". Това е обикновено, когато нещата не вървят, както би трябвало. Това е методът да го преодолеете и да постигнете резултати, даже когато нещата не се получават. Всички в тима схванаха, че би трябвало да продължим да натискаме и знаехме какво би трябвало да създадем. Бяхме наясно, че в случай че успеем да вкараме първи гол, можем да променим нещата. Тренирахме доста, с цел да реализираме резултат и да вкараме голове. Като състезател на Манчестър Юнайтед знаеш, че ще бъдеш подложен на критика, само че би трябвало да можеш да се оправиш с тези неща и да играеш на това равнище, " съобщи Бруно Фернандеш.

Португалският плеймейкър бе помолен да разяснява и обстановката към влизането в клуба на сър Джим Ратклиф, който закупи 25% от клуба и се чака в идващите седмици да поеме оперативното управление на спортния план на клуба.

" Виждаме всичко е обществените мрежи, не е допустимо да не го вършим. Знаем през какво минава клубът, само че ние би трябвало да се съсредоточим върху това, което можем да направляваме, а то е протичащото се на терена. Това няма да промени доста за нас от това, което се случва на игрището, в случай че не вложат пари и не доведат някои нови играчи. Но ние би трябвало да вършим разликата, от която се нуждаем, " съобщи португалецът.
 Бруно Фернандеш: Искам да се извиня за представянето, недопустимо е
Бруно Фернандеш: Искам да се извиня за представянето, недопустимо е

Ето какво каза
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР